Hajnali ijedtség Bécsben

Hatalmas robbanásra ébredtek az osztrák főváros Floridsdorf kerületében. Egy büféautó gyulladt ki és a szivárgó gáz robbant be.

Többen a közösségi hálókon jelentették, hogy hangos robbanást hallottak szombat reggel. A Bécsi Állami Rendőrkapitányság közölte, hogy nem volt veszélyhelyzet. A tűzoltóság arról számolt be, hogy egy büfékocsi gyulladt ki a Donaufelder Strasse parkolójában, az Állatorvosi Egyetem közelében. A kocsiból sem sok maradt - számolt be az esetről az ORF.at .

A tűzoltókat reggel 6 óra 45 perckor hívták a helyszínre, akkor a kocsi már nagy lángokkal égett. Valószínűleg a kocsiban lévő gázpalackokból szivárgott a gáz és az robbanhatott be. Szerencsére sneki sem sérült meg és arra utaló nyomot sem találtak, hogy gyújtogatást történt volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek