A rendőrségen végződött a petőházi bevásárlás

Garázdaság vétség elkövetése miatt hallgatták ki a nyomozók a bolt parkolójában verekedőket.

Bejelentés érkezett a rendőrségre június 5-én 14 órakor, miszerint egy petőházi bolt parkolójában verekedés tört ki. A helyszínre érkező járőröknek a 19 éves sértett elmondta, hogy előzetes szóváltást követően megütötte és megrúgta őt két munkatársa, akikkel szálláshelyükről együtt érkeztek a boltba vásárolni.

A rendőrök a munkások szállásán felkutatták a bántalmazás feltételezett elkövetőit, egy 21 éves tiszaroffi és egy 25 éves hejőcsabai lakost, akiket a Soproni Rendőrkapitányságra előállítottak. A két férfit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek