83 éves bácsit vittek be a rendőrök Sopronkövesdről, mert karóval ütötte a szomszédot

Elmérgesedett a szomszédok vitája.

Vasárnap 17 órakor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Sopronkövesden egy szépkorú férfi – előzetes szóváltás nélkül – karóval többször is megütötte szintén idős szomszédja karját és fejét. A járőrök a bántalmazót elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt - írja a rendőrség a honlapján. Az előállított bácsi 83 éves.

Csornán is a harag volt rossz tanácsadó vasárnap. Egy dohánybolt parkolójában bántalmaztak egy fiatalt. A helyszínre érkező járőröknek a 19 éves sértett elmondta, hogy miközben kilépett a dohányboltból szóváltásba keveredett egy másik vásárlóval, aki sérelmezte, hogy ő túl sokáig volt bent az üzletben. Az indulatos férfi a kezében tartott telefonjával megütötte őt, amitől felrepedt a szemöldöke. Bántalmazója a vásárlást befejezve meglátta, hogy ő és barátai még a parkolóban tartózkodnak, ekkor autójából egy csavarkulcsot vett magához, amit kezében tartva hozzájuk lépett és kioktatta őket.

Az egyenruhások elfogták a helyszínen tartózkodó feltételezett elkövetőt, akit a Csornai Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 42 éves döri lakost.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek