Durva: nyolcan haltak meg az utakon a hétvégén

Összesített a rendőrség. Szomorú lett a hétvégi statisztika.

Magyarország területén június 4-én 0 órától 2021. június 6-án 24 óráig a rendőrök 144 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 6 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 8 ember vesztette életét, 32 baleset súlyos és 106 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 660 személyt fogott el, közülük 82 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 406 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 513 személyt állítottak elő, köztük 279 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 32 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 406 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 367 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 300 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 9 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 1 személy ellen közokirat-hamisítás, további 5 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek