Lazítanak a látogatási szabályokon Burgenland kórházaiban

A napról napra javuló koronavírushoz kapcsolódó adatok miatt lazítanak a látogatási szabályokon Burgenland kórházaiban. Szerdától, azaz június 9-étől már a "3G" szabály értelmében lehet beteglátogatóként kórházba menni, azaz bizonyítani kell, hogy megkaptuk az oltást, vagy átestünk a betegségen, vagy van negatív tesztünk.

Minden páciensnek, valamint látogatóknak és kísérőknek is regisztrálniuk kell a kórházba való belépés előtt. A testhőmérsékletet ugyanakkor már nem fogják mérni, viszont az FFP2 maszk viselésének kötelezettsége Burgenland mind az 5 kórházában megmarad.

Fekvőbetegeket naponta egy órán át látogathat legfeljebb egy személy hétfőtől vasárnapig 14:00-15:00 között, kedden és csütörtökön pedig még pluszban 18:00-19:00 óra között.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek