Nem kell aggódni, nem fogunk fázni

A rettentő hideg május után már szinte szokatlannak tűnik, hogy nem kell fázni. Márpedig június közepe felé haladunk, ez a problémakör pedig szerencsére most nem aktuális. A következő napokban a napi maximum hőmérséklet 25 fok alá nem megy, csapadékra viszont kell számítani. Ma szinte az egész nap folyamán szikrázó napsütéses lesz az ég, csak kevés ártalmatlan gomolyfelhő jelenhet meg az égen. Az északi szél csak gyengén fúj. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27-28°C környékén alakul.

Holnap, szerdán sem lesz még sok felhő az égen, marad a nyárias időjárás, ugyanakkor a mérsékelt erejű északi szél olykor megélénkül. Kevés gomolyfelhő mellett hajnalban 17, a délután folyamán 27-28 fok várható. Csütörtökön főleg a délutáni órákban aztán a gomolyfelhőkből már előfordulhat zápor-zivatar, mérsékelt erejű szél mellett a napi maximum hőmérséklet 27°C lesz. Pénteken pedig már változékony időnk lesz, megélénkülő északnyugati szél mellett többször kell számítani záporokra, zivatarokra térségünkben. A hajnali 15-17 fokos minimumok után a csúcs 25°C környékén valószínű. Szombatra aztán eláll a csapadék és visszatér a fülledt meleg idő.

(OMSZ, ZAMG)
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek