Tehervonattal ütközött össze egy kisbusz Sopronban FRISSÍTVE

Tehervonat és kisbusz ütközött össze Sopronban, a Táncsics Mihály utcai vasúti átjáróban. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esethez a soproni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A munkálatok ideje alatt az adott szakaszon szünetel a vonatközlekedés.

FRISSÍTÉS:

A rendőrség információi szerint a balesetnek két halálos áldozata is van. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között a vonat elé hajtott egy kisbusz vezetője. Az elsődleges információk szerint a sofőr és utasa a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki.

A balesettel érintett útszakaszon rendőri intézkedés van folyamatban, ezért a további balesetek megelőzése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Sopron és Baumgarten/Schattendorf állomások között a vasúti szolgáltatás szünetel. Az utasok Sopron felől a bécsújhelyi vonalon Loipersbach-Schattendorf állomásig utazhatnak, onnan vonatpótló autóbusz szállítja őket Baumgarten/Schattendorf állomásig.

Police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek