Csütörtökön lépnek életbe Ausztriában az újabb enyhítések

Főleg a gasztronómia és a turizmus területén lesz könnyebb az élet.

A gasztronómiában és a turizmus enyhítenek elsősorban június 10-től Ausztriában. Éjfélig maradhatnak nyitva a vendéglátóhelyek, csoportonként megduplázzák a vendégek számát, és az egy légtérben tartózkodók közötti minimálisan szükséges távolságot egy méterre csökkentik.

A gasztronómia, a kiskereskedelem mellett a rendezvények, a termálfürdők, a vásárok és a zenei próbák átfogó egyszerűsítése is megtörténik június 10-től - írja a heute.at . Kültéren pedig a vendégek maszkigénye teljesen megszűnik.

Július elsejétől újabb enyhítéseket terveznek Ausztriában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek