Segítő manók festenek az Erzsébet-kertben szombaton

Készülnek a Tündérfesztiválra!

A XIV. Soproni Tündérfesztivál a „Hűség évében” a város iránti hűségről is szól. Ennek jegyében már folyik a készülődés – szombaton pedig a festék. Június 12-én 9 és 12 óra között tucatnyi középiskolás önkéntes diák újra lefesti az Erzsébet kert egykori sörházi kerítésének a tetejét, hogy június 26-27-én a Tündérfesztiválra érkezőket már ismét zölden fogadja ezt a kertrész. Egy hatalmas és igazi tűzoltóautó lesz majd itt a látványosság két napon át.

A szombati festést a Pro Kultúra szervezi, a festéket és az ecseteket a Sopron Holding biztosította, a szakértő mester pedig a SSZC Handler Nándor Szakképző Iskolájának festő-tanára lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek