A sopronkőhidai fegyház hivatásosa tett feljelentést: meg akarták félemlíteni

Koszorút tettek a szolgálati lakása kerítésére. A rendőrség megtalálta a felbújtót.
A Sopronkőhidai Fegyház, és Börtön hivatásos állományú tagja tett feljelentést a rendőrségen, mivel ismeretlen elkövető, 2020. február 28-án 16 óra és 2020. február 29-én 15 óra 30 perc között, szolgálati lakásának kerítésén egy koszorút helyezett el megfélemlítési célzattal. A Soproni Rendőrkapitányságon folytatott nyomozásba a Nemzeti Védelmi Szolgálat is bekapcsolódott és segítségükkel a koszorú elhelyezésére megbízást adó 59 éves férfit a rendőrség beazonosította. A nyomozók 2021. június 3-án – jelenlegi fogvatartási helyén – zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a feltételezett felbujtót - írja honlapján a rendőrség.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek