Három áldozata volt tegnap a közlekedésnek

A rendőrség számai a péntekről.

Magyarország területén június 18-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 63 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 15 súlyos és 45 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 233 személyt fogott el, közülük 46 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 124 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 164 személyt állítottak elő, köztük 73 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 126 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 96 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 157 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Két határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 6 személy ellen közokirat-hamisítás, további 2 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek