Tökrészeg sofőr, nyolc éve jogsi nélkül motorozó és rengeteg száguldozó bukott Burgenland útjain

Ellenőrzést tartottak a rendőrök, igazi kuriózumokat találtak a közlekedők között.

Tizenhárom ittas és egy kábítószer-fogyasztó sofőrt füleltek le a burgenlandi rendőrök pénteken. Egy 43 éves női sofőr volt a nap negatív rekordere: 2,36 ezrelékes alkoholszinttel vezetett Felsőőrnél (Oberwart). Elvették a jogosítványát.

Az ORF.at azt írja, rajta kívül 455 gyorshajtót mért be szombaton a burgenlandi állami rendőrség.

Felsőpulyán (Oberpullendorfban) egy 56 éves mopedos sofőrt állítottak meg 1,26 ezrelékkel. A rendőrség szerint nyolc évvel ezelőtt vonták be a vezetői engedélyét. Nagy sebességű, szabálysértő autósokat mértek a B57-esen. Két autó 175, illetve 161 km/h-ás sebességgel haladt ott, ahol száz a megengedett leganygobb sebesség. Ezenkívül 189 további szabálysértést, és 163 büntető végzést állítottak ki a rendőrök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek