Balatonfüreden szerepeltek Superior Team Sopron legkisebb bringásai

A Superior Team Sopron mindössze két hónapja elindított kezdő csoportja igen meggyőzően szerepelt vasárnap Balatonfüreden.

A legkisebb, 7 és 12 év közötti bringások a Balaton MTB Maraton Gyerek Kupán indultak. A versenyen egy körpályát jelöltek ki a szervezők, a könnyebbik pályán a 7 és 9 év alatti, míg a nehezebb, hosszabb pályán a 11 és 13 év közötti korosztály versenyezhetett. Minden induló kétszer teljesíthette a pályát, és a jobbik idejét számították a versenybe. A pálya nyomvonalán a korcsoportok szerint különböző nehézségű akadályokkal tették izgalmasabbá a futamokat.

Eredmények:

U9 lány
Németh Hanna 2.hely
Horváth Jázmin 3.hely

U9 fiú
Hényel Botond 9.hely

U11 fiú
Elek Márk 8.hely
Baltigh Gergő 10.hely

U13 fiú
Horváth Martin 5.hely
Szakácsi László 7.hely
Baltigh Áron 11.hely

Superior Team Sopron
Superior Team Sopron
Superior Team Sopron
Superior Team Sopron
Superior Team Sopron
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek