Rossz hír: Ausztriában újra nő a Covid-fertőzések száma

A Belügyminisztérium drámai növekedést jelentett be.

Szerdán váratlanul megnőtt az új Covid-fertőzések száma. Az enyhítések után egy héttel ismét három számjegyből áll a koronás esetek száma.

Ami a koronaszámokat illeti, az új hét úgy kezdődött, ahogy az előző véget ért: két számjegyben. Bár a szakértők jelenleg minden eddiginél jobban figyelmeztetnek a delta variáns terjedésére, az esetek abszolút száma alacsony volt az elmúlt napokban. Hétfőn 80 új fertőzésről számoltak be, kedden 84 volt - írja a Heute.at .

Ma, szerdán a Belügyminisztérium drámai növekedést jelentett be: 107 új fertőzést regisztráltak az elmúlt 24 órában. Ez majdnem kétszer annyi, mint az egy héttel ezelőtti adat (59).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek