Minden támogatás megment egy apró életet

Megérkezett a Soproni Könyvaukció adománya a Soproni Madármentők Alapítványhoz.

Megérkezett a II. Soproni Könyvaukció bevételének jótékonyságra szánt része a Soproni Madármentők Alapítványhoz. Az állatvédők nagyra becsülik ezt az összeget, ugyanis a támogatások nélkül nem tudnák elérni céljaikat.

- Minden hozzánk beérkező utalás megment egy apró életet - emelte ki Bodnár Ágota, a Soproni Madármentők Alapítvány elnöke. - Az aukción licitálóknak köszönhető összeget az állatorvosi számláink rendezésére, illetve a tartósan sérült apróságok takarmányára fogjuk fordítani - mondta még az állatvédő.

Megmentett vércse. Minden élet számít.
Soproni Madármentők

Bodnár Ágota megköszönte, hogy sokan szavaztak az alapítványukra a Soproni Könyvaukció közönségszavazásán, amely során a licitálók eldönthették, hogy kinek szeretnék adni az árverés bevételének jótékonyságra szánt részét.

- Büszkék vagyunk arra, hogy a Soproni Könyvaukció kezdeményezése keretében ismét nagy számban fogtak össze térségünk lokálpatriótái egy nemes ügy érdekében - hangsúlyozta Elek Szilveszter, a Soproni Könyvaukció egyik szervezője, akitől megtudtuk: a jövőben is életre hívnak jótékonysági, értékmegőrzési célokat szolgáló akciókat.

Elek Szilveszter, az aukció főszervezője.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek