Ilyen nincs: hajtánnyal randalíroztak fiatalok

Múlt hét csütörtökön éjjel 22:30 perc környékén egy négytagú, 15 év körüliekből álló társaság a Sopronnyék-Harácsony (Neckenmarkt-Horitschon) vasútállomáson leállított hajtányok közül egyet üzembe helyezett, majd közülük hárman elindultak vele a síneken Felsőpulya (Oberpullendorf) irányába. A B62-es út kereszteződésénél fékezés nélkül haladtak át a főúton, aminek következtében letörtek egy elektromos sorompót. Végül a hajtányt Lók (Unterfrauenhaid) térségében a síneken hagyták és gyalog indultak haza.

A BVZ információi szerint ugyan ez a társaság egy nappal korábban szintén eltulajdonított egy hajtányt, mellyel ugyan így Felsőpulya felé indultak, akkor viszont tovább jutottak. Sopronújlak (Neutal) térségében a vámosderecskei (Draßmarkt) országút kereszteződésében szintén letörtek egy sorompót. A vandálok négy számjegyű euró értékű kárt okoztak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek