A családi pótlék megduplázását követeli a Jobbik

Csak a gyerekekre lehetne költeni a plasztik kártyán lévő összeget.

- Hosszú évek óta követeli a Jobbik a családi pótlék megduplázását. A Fidesz álcsaládbarát politikát folytat, hiszen regnálásuk alatt nem változott a családi pótlék összege - erről is beszélt Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselője az ATV- ben. A soproni származású politikus fontosnak tartotta leszögezni, hogy nem automatikus megduplázást javasolnak, hanem bevezetnék a családi kártyát. Mi is ez? Erre a plasztik kártyára érkezne minden hónapban az összeg és csak azokra az áfakörökre lehetne használni, amelyek valóban a gyermeknevelést szolgálják. Tehát alkoholra és cigarettára nem lehetne költeni - emelte ki Brenner Koloman.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek