Sikló a cipőben Sopronújlakon

Múlt vasárnap este háromnegyed 8 körül egy nem mindennapi esethez riasztották a tűzoltókat Sopronújlakon, azaz Neutalban. A Badgasse egyik lakosa ugyanis egy kígyót fedezett fel a házában. A tűzoltók kiérkezésekor a nagyjából 80 centiméter hosszú állat egy cipőben rejtőzött el, így könnyen meg tudták fogni. Mint kiderült, nem kígyóról, hanem egy siklóról volt szó, az eset után pedig a védet állatot a tűzoltók az erdőben szabadon engedték.

( BVZ )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek