Ausztriában meredeken emelkednek a fertőzés számai

Burgenlandban a legkevésbé, Bécsben jelentősebben.

Hétfőn 192 új eset, kedden 218, szerdán 332, csütörtökön 306 és tegnap pénteken 341 új eset - Ausztriában az utóbbi időben ismét jelentősen megnőtt az új fertőzések száma, az elmúlt három napban az érték mindig a 300-as szint felett volt - írja a Heute.at .

A hétvégén sem lett jobb a helyzet: szombaton 24 óra alatt összesen 411 új fertőzést regisztráltak. Összehasonlításképpen: egy hete - július 7-én - 133 eset volt.

A soproni ingázók számára ugyanakkor talán kissé megnyugtató, hogy az új fertőzések közül csak egy volt Burgenlandban. Karintiában regisztráltrak 11-et, Alsó-Ausztriában viszont 46-ot. Felső-Ausztriában 70, Salzburgban 52, Stájerországban 53, Tirolban 39, Bécsben 120, Vorarlbergben pedig 19 új koronavírus-fertőzöttet szűrtek ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek