Elloptak három elektromos kerékpárt

Hétfő délután két helyen is lecsaptak a kerékpártolvajok a Fertő keleti partján, Pátfaluban (Podersdorf). Az egyelőre ismeretlen elkövetők a strand több bejáratánál is elloptak elektromos kerékpárokat, összesen három darabot. Ezek közül kettő egy német házaspáré volt, egy pedig egy bécsi férfié. A rendőrség információi szerint a kerékpárok kerékpártárolóban voltak elhelyezve és rendesen le is voltak zárva.

A rendőrség az eset után azonnal körözést rendelt el, különös tekintettel a közeli határátkelőhelyekre, eredmény azonban sajnos nem lett. A nyomozás folytatódik tovább, reméljük, előkerülnek az elektromos kerékpárok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek