Brenner Koloman: A rendszálváltás óta tettünk egy 360 fokos fordulatot

Mindig van lejjebb Orbánék számára? Úgy tűnik, hogy van, s amíg Fidesz-kormány lesz, mindig lesz, mondja a soproni Jobbikos országgyűlési képviselő.

Évekkel ezelőtt ugyanis elkezdték használni magyar célszemélyek ellen is az NSO nevű izraeli kibercég okostelefonok feltörésére alkalmas kémprogramját, a Pegasust, és a célpontként kiválasztott emberek között voltak tényfeltáró újságírók, valamint médiacégeket is tulajdonló vagyonos üzletemberek, illetve az ő szűkebb környezetük is – derítette ki a Direkt36 egy nemzetközi tényfeltáró projekt részeként. A kutatás során számos olyan közvetett bizonyítékot is találtak, amelyek arra utalnak, hogy a titkos megfigyelések mögött magyar állami szervek állnak.

Anno, a rendszerváltás előtti időkben is megfigyelte az állampárt a számára kényelmetlen polgárokat, akik merték vállalni a véleményüket. S hova jutottunk három évtizeddel a rendszerváltás után? Mondhatnám, hogy sehova, vagy inkább tettünk egy 360 fokos fordulatot, csak a környezet és a technika lett más.

Számomra felfoghatatlan, hogy 2021-ben itt tart a magyar politika, pontosabban a kormány, hogy magyar állampolgárokat figyeltet meg csak azért, mert mernek mást gondolni a világról, mint amit a hatalomba minden karmával kapaszkodó Fidesz akar, hogy gondoljon. -mondja Brenner Koloman.

Stummer János barátom, a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke már kezdeményezte, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság rendkívüli ülésen hallgassa meg a kormány adott ügyben felelős politikusait és az illetékes szolgálatok vezetőit, tételes válaszokat kell kapni a cikk minden felvetésére, mert amennyiben a kormány nem képes érdemben cáfolni az állításokat, akkor azokat tényként fogja kezelni a bizottság, ahogy beismerésként fogja tekinteni azt is, ha akár a kormánytagok, akár a bizottság kormánypárti tagjai bojkottálják az ülést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek