Nem az útviszonyoknak megfelelő sebességet választott, így balesetet szenvedett

Lesodródott az útról, ellenkormányzott, végül egy fás-bokros területen landolt egy gépkocsi vezetője Ágfalva és Sopron között.

A 86108-as számú úton, Ágfalva irányából Sopron felé közlekedett autójával egy gépkocsivezető 2021. július 20-án 15 óra 45 perckor. Haladásakor nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a járműve sebességét, ezért egy balra ívelő kanyarban a jobb oldalon lehaladt az útpadkára, majd ott a gépkocsiját hirtelen balra kormányozta, aminek következtében az autójával áttért a bal oldali forgalmi sávba. Ellensúlyozásként a sofőr megpróbált jobbra kormányozni, azonban az autója megcsúszott, így elvesztette felette az uralmat, majd a jobb oldalon egy bokros-fás területen landolt. A balesetben a járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Police.hu

A hasonló balesetek megelőzése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy mindig az út-, időjárási, és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek!

(Police.hu)

Police.hu
Police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek