Kisgyermek kötötte el a kétkerekűt Sopronban

A soproni nyomozók a helyszín közelében találták meg a kis csibészt -írja a Police.hu.

Egy soproni kerékpárüzletből tettek bejelentést a rendőrségre 2021. július 22-én, miszerint a boltból eltűnt egy gyermekbicikli. Az eladók a biztonsági kamera felvételeit megnézve, meglepődve tapasztalták, hogy a kétkerekűt 16 óra 30 perckor egy kisfiú kitolja az üzletből, majd ráülve elteker. A nyomozók az adatgyűjtés, tanúkutatás során követték a kerekező srác útvonalát és 18 óra körül a Várkerületen észrevették a videón látható gyermeket a kerékpáron ülve.

Police.hu

A fiút a rendőrök hazakísérték, majd a lopás körülményeiről édesapja jelenlétében meghallgatták. Az eltulajdonított kerékpárt az üzlet tulajdonosa hálásan vette át kollégáinktól.

Police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek