Utat szervez a pápalátogatásra a Kismartoni Egyházmegye

Ägidius Zsifkovics, a Kismartoni Egyházmegye megyéspüspöke is részt vesz Ferenc pápa budapesti látogatásán. Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus keretében szeptember 8-án celebrál szentmisét a burgenlandi püspök, akit Pál László, a magyar népcsoportért felelős vikárius is elkísér. Erdő Péter bíboros elmondta, a szeptember 5. és 22. között megtartott világkongresszus zárómiséjét személyesen Ferenc pápa tartja majd. A Kismartoni Egyházmegye szervezett utat tervez az eseményre, és várják azok jelentkezését, akik szeretnének részt venni Zsifkovics püspök vagy Ferenc pápa szentmiséjén, írja a magyarok.orf.at.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek