Futó lányt támadott meg egy ismeretlen a Bécsi dombon és levágott a hajából

A soproni rendőrök a helyszínen vizsgálódnak. Egyelőre ismeretlen a támadó.

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, a Bécsi dombon élő olvasónk is azzal a szándékkal értesítette az enyugatot, hogy figyelmeztesse az arra járókat.

Ma kora délután ugyanis egy ismeretlen megtámadott egy a Bécsi dombon kocogó fiatal lányt, és levágott a hajából... A hajmeresztő történetet megerősítette a megyei rendőrfőkapitányság sajtómunkatársa is. Többet egyelőre nem árulhatott el, az egyenruhások a helyszínen vannak, keresik az elkövetőt.

Sokan kocognak, gyakran egyedül a Bécsi dömbon, a csendes és árnyas környék nagy sétákra is csábít. Hogy ki és miért tesz ilyet, az egyelőre rejtély, de bízzunk benne, hogy a rendőrség megoldja és kideríti nemcsak a tettes személyét, hanem az indítékait is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek