Ötvenöt baleset huszonnégy óra alatt

Három ember meghalt a magyar utakon.

Magyarország területén a július 26-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 55 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 12 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 218 személyt fogott el, közülük 38 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 97 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 211 embert állítottak elő, köztük 120 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 114 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek