Népszavazás 100: szabadtéri kiállítást nyitottak meg

100 éves a soproni népszavazás. Az idei emlékévben számtalan kulturális programmal, koncerttel, megemlékezéssel, kiállítással várják az érdeklődőket a Leghűségesebb Városban. Egy ilyen kiállítást nyitottak meg múlt csütörtökön a Várkerületen, a Bástyagödörnél. A szabadtéri installáció időrendi sorrendben mutatja be, hogyan jutottunk el a népszavazásig. Emellett bemutattak egy emlékbélyeget is, mely szintén a 100 éves centenáriumnak állít emléket. A rendezvényen részt vett Farkas Ciprián polgármester, Németh Imre, a Soproni Múzeum igazgatója, valamint Németh Emil, a Magyar Posta soproni területi igazgatója is.

Kiállításmegnyitó és emlékbélyeg avatás a Várkerületen
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek