Hűség 100 - Nagyszabású programok a Várkerületen

Ezen a hétvégén a soproni népszavazás 100. évfordulójához kapcsolódó emlékév programjaként nagyszabású könnyűzenei és kulturális rendezvényt tartanak a Várkerületen, melynek forgalmát egyébként augusztus 18-a (szerda) reggel 6 óra és augusztus 23-a (hétfő) délután 15 óra között elterelik. Ez idő alatt a Torna utca és a „kisvárkerületi parkoló” közötti szakaszon járművek közlekedésére és parkolására nem lesz lehetőség.

Hűség 100 programok

A Hűség 100 Színpadon, a Mária-szobor mellett fellép többek között a Hoffersuli, a Paddy and the Rats, az Anna and the Barbies, a Firkin, a The Carbonfools, a Brains, a Flört Band, a Blahalouisiana és a Halott Pénz. A Sopron Színpadon fúvoszenekarok, kulturális jellegű programok, míg a Rendezvénytéren többek között gyermekprogramok is helyet kapnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek