Minőségi elismerést kapott a soproni Erhardt Pékség

Kenyér gondosan, szeretettel és elismeréssel.

"A Magyar Kézműves Kenyér Társaság minőségi elismerését kapta meg augusztus 20-án az Erhardt Pékség Budapesten a Kenyérlelke fesztiválon. Büszkén viseljük, köszönjük kollégáink munkáját!" - írta a közösségi hálón bejegyzésében a soproni Erhardt Pékség vezetője, Erhardt Zoltán.

Az elismerés nem pusztán a magas minőségnek szól, hanem annak is, hogy ebben a pékségben a kenyerek természetes kovásszal, adalékanyagok hozzáadása nélkül, kézműves gondossággal készülnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek