Átvette lovagkeresztjét a soproni kamara elnöke

Horváth Vilmos márciusban kapta az elismerést, akkor nem volt lehetőség a díj személyes átvételére.

A Szent István napi ünnepségek keretében adták át azokat az állami kitüntetéseket is, amelyeket Áder János Köztársasági elnök március 15-ike alkalmából adományozott, de személyes átvételüket a pandémia nem tette lehetővé.

Így most vette át a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara turizmusért felelős alelnöke, aki a közlekedésszervezés és az idegenforgalom területén végzett több évtizedes példaértékű szakmai és érdekképviseleti tevékenysége elismeréseként vehette át a kitüntetést Budapesten, a Vigadóban.

Horváth Vilmos a lovagkereszttel.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek