Igénytelen graffiti jelent meg a soproni Híd utcában

Akik a Híd utcában gyakran közlekednek, pár napja fedezhettek fel valami furcsát a szociális otthon környékén. A buszmegálló mellett található trafószekrényen ugyanis egy graffiti jelent meg. Nyilvánvalóan nem magától, egyesek ugyanis itt élhették ki kreativitásukat.

enyugat.hu

A graffiti művészet, de nem mindegy, milyen. A tagek például semmilyen művészi értéket nem hordoznak, de ez a minimál, két színnel felfújt graffiti sem. Ráadásul egyelőre arra sem sikerült még rájönnünk, mit ábrázolhat a motívum. Egy biztos, alatta az aszfaltot is sikerült összefestékezni. A városképhez ez az alkotás biztosan nem járult hozzá.

enyugat.hu

Ez így csak egyszerű rongálásnak minősül, szerencsére a környéken legalább három helyen van elhelyezve térfigyelő kamera, így minden valószínűség szerint a tettest hamar elkapják és felelősségre is vonják majd.

enyugat.hu
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek