Italozó rendőr okozott balesetet

Alkoholos befolyásoltság alatt okozott balesetet szolgálati járművével egy rendőr a Nagymartoni járásban. Augusztus 20-áról 21-ére virradó éjjel egy szolgálatban lévő rendőr elvesztette uralmát szolgálati autója felett, és egy ház falának ütközött. Személyi sérülés nem történt, viszont anyagi kár keletkezett.

Mint kiderült: a rendőr ittasan volt szolgálatban és ült volán mögé. "Mint minden állampolgárnál, így ez esetben is eljárás indult" -mondta Helmut Marban rendőrségi szóvivő. A vezetői engedély bevonásáról a felelős járási hivatal dönt. Emellett a rendőrre fegyelmi intézkedés is vár, a fegyelmi hatóság foglalkozik ezzel az üggyel, mondta el a BVZ hetilapnak a rendőrségi szóvivő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek