Betörte a buszváró üvegét, véres kezét egy parkban mosta le

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki egy 32 éves férfit -írja a Police.hu.

A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy Sopronkövesden, a Kossuth utcában lévő buszmegálló üvegét 2021. szeptember 8-án 21 óra 30 perc körül egy férfi megrongálta oly módon, hogy azt teljes egészében betörte. A helyszínre érkező rendőrök a feltételezett elkövetőre a közeli parkban találtak rá, aki éppen egy kútnál mosta le a kezét, mivel azt a buszmegálló üvegének szilánkjai felsértették. A járőrök a fiatalembert elfogták, majd a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

Police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek