Négy rosszfiút tetten értek tegnap a rendőrök

Győr-Moson-Sopron megye csütörtöki rendőri intézkedései számokban.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel, illetve három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján, három személlyel szemben pedig egyéb ok miatt intézkedtek a rendőrök.

Az egyenruhások a megye útjain 571 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során három esetben mutatott pozitív eredményt a műszer.

Szabálysértési feljelentéssel 8 esetben éltek a rendőrök, 43 személy esetében közigazgatási, míg 33 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek