Végre felújítják a harkai úti zöldudvarra vezető utat!

Ezért az STKH harkai úti telephelyei rövid ideig ideiglenesen zárva lesznek.
A következő két hétben útfelújítási munkálatok miatt két alkalommal is rövid időre bezárnak az STKH harkai úti telephelyei - adott ki tájékoztatást az STKH. Az útfelújítás miatti változás híréből arra lehet következtetni, hogy végre felújítják a harkai útról a telephelyre bevezető egészen elképesztő állapotban lévő útszakaszt.
Elképesztő gödröket lehet itt feltölteni.
Enyugat.hu
Az útjavítás időszakában a közszolgáltató ügyfelei itt nem tudnak majd hulladékot leadni. Mutatjuk, mikor nem érdemes útnak indulni.

Sopronban az STKH harkai úton található zöldudvara, közösségi komposztáló telepe, raktára és hulladékátrakója is zárva tart a következő időpontokon:

- szeptember 15. 12:00 – szeptember 16. (egész nap),

- szeptember 20. (egész nap).

A zöldudvarra vezető úton sok soproni megfordul.
Enyugat.hu

Két nagyon rövid bezárásról van tehát szó, a fent említett időpontokon kívül a közszolgáltató harkai úti telephelyei zavartalanul, a megszokott módon működnek. Az esetleges változások esetén az STKH a weboldalán keresztül azonnal tájékoztatja ügyfeleit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek