Több mint félezer szondából egy sem volt pozitív

Csendes és szabálykövető volt a megye péntekje.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten rendőreink, két férfit pedig a velük szemben kiadott körözés alapján.

Az egyenruhások a megye útjain 535 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelynek során pozitív eredményt nem mutatott az eszköz.

Szabálysértési feljelentéssel 16 esetben éltek a rendőrök, 14 személy esetében közigazgatási, míg 43 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek