Egy darabig még marad a vénasszonyok nyara

Használjuk ki az elkövetkezendő napokat, hiszen péntekig marad az átlagosánál melegebb idő térségünkben is.

Ma délután főleg Közép-Burgenlandban előfordulhatnak záporok-zivatarok, másutt túlnyomórészt száraz idő lesz. Csak gyengén, olykor mérsékelt erősséggel fúj az északi-északnyugati szél. A napi csúcshőmérséklet 26 és 27 fok körül alakul. Hétfőn is a maihoz hasonló, napsütéses idő lesz, csapadékra egy-két kisebb záportól eltekintve nem kell számítani. Kevés felhő lesz az égen, hajnalban 12-14, napközben legfeljebb 25-27°C várható. Hasonló lesz az idő egészen csütörtökig, amikor is már többfelé lehetnek térségünkben záporok, az előrejelzések szerint péntektől pedig már az évszaknak megfelelő hőmérsékletre lehet számítani.

Erdőrészlet
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek