Drámai hétvége: öt balesetben heten vesztették életüket

168 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Magyarország területén szeptember 10-én 0 óra és szeptember 12-én 24 óra között a rendőrök 168 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 7 ember vesztette életét, 61 súlyos és 102 könnyű sérüléssel végződött - összesítette az országos adatokat a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 520 személyt fogott el, közülük 64 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 314 embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 491 személyt állítottak elő, köztük 258 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 38 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 349 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek