Négy éves gyereket hagyott az autóban a baleset után

Münchendorfban egy 39 éves férfi egy közlekedési balesetet követően az autóban hagyta négyéves kislányát. A rendőrség szerint a férfi erősen ittas volt amikor elfogták.

A sürgősségi szolgálatokat riasztották a B16-os út münchendorfi szakaszához még pénteken, mert egy kisteherautó falnak ütközött. Kezdetben nyoma sem volt a jármű vezetőjének, de a segítők egy négyéves gyermeket találtak a járműben.

Amint az alsó-ausztriai állami rendőrség megerősítette az ORF.at -nek, a gyerek a 39 éves sofőr lánya volt. A rendőrség kicsivel később megtalálta, és rövid időn belül le is tartóztatta, miután állítólag agresszíven viselkedett. Az alkoholteszt több mint egy ezreléket mutatott. A férfit feljelentették, a kislányt pedig könnyű sérülésekkel átadták édesanyjának.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek