A burgenlandi rendőrség is a gyorshajtókat és az ittas sofőröket üldözi

Ahogy a magyar rendőrök, úgy osztrák kollégáik is akciókon szűrik ki a szabálytalan járművezetőket. Hétvégén külön kampányt tartottak Burgenlandban.

A burgenlandi rendőrség hétvégén összesen 72 egyenruhással tartott forgalom-ellenőrzési akciót. Főleg a gyorshajtáson és az ittas vezetésen volt a hangsúly.

A kétnapos fókuszkampány során 810 járművezetőt ellenőriztek. Összesen 479 alkohol-vizsgálatot végeztek. Hét sofőr volt ittas vagy drogos. 203 közigazgatási eljárást indítottak, 609 radarfelvétel készült és 130 büntetővégzést adtak ki - írja az ORF.at .

A rendőrök a járművek jogosulatlan módosításait is alaposabban megvizsgálták, valamint zajszintméréseket végeztek. A kampány külön részét képezte az, hogy az illegális utcai versenyeket megakadályozzák.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek