Személyautó és vonat ütközött Barátudvarnál

A gépjármű utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A személyautó és a vonat ütközésében a B51-esen Barátudvarnál (Mönchhof) - Boldogasszony (Frauenkirchen) felől Gálos (Gols) felé tartva vasárnap este. A 31 éves sofőr súlyosan megsérült. A vonatvezető és az utasok nem sérültek - írja az ORF.at.

A jelzés ellenére hajtott a szerelvénynek a személyautó vezetője.
NOEN Wodicka

A rendőrség szerint a férfi körültekintés nélkül hajtott a Pamhagen irányába tartó személyvonat elé a vasúti átjáróban, holott a szerelvény érkezésére figyelmeztető piros lámpa égett. A súlyosan sérült férfit kismartoni kórházba szállították.

A mönchhofi tűzoltóság másfél órán keresztül küzdött a teljesen megrongálódott jármű helyreállításával. Ez idő alatt a B51-et a baleset helyszínén lezárták, és a forgalmat elterelték. A vonatban is jelentős anyagi kár keletkezett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek