Rossz volt a hétkezdet: két balesetben hárman haltak meg

A rendőrség és a hétfő számokban.

Magyarország területén szeptember 20-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 43 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből két halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben három ember vesztette életét, 9 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 173 személyt fogott el, közülük 37 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 76 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 173 embert állítottak elő, köztük 100 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 94 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek