Az ősz legnagyobb metal bulija Sopronban

Születésnap, meglepetések és szakadó húrok szombaton.

Szeptember 25-én, szombaton este már ötödik alkalommal indul a Soproni Metal Invázió a Hangár Music Garden színpadán (Sopron, Vándor Sándor utca 5.), ráadásul a jubileumi buli egybeesik a rendező soproni együttes, az INNISTRAD öt éves születésnapjával.

A bulit a kőkemény hardcore metalt játszó hajdúsági KAZAH kezdi. Őket követi a Sopronban méltán népszerű RPG együttes. A szülinapos INNISTRAD következik majd a színpadon új dalokkal és persze meglepetésekkel. Végül a harminc éves, remek zenészekkel felálló farkasok bandája, az örök ifjú AKELA csap a húrok közé.

Az INNISTRAD már nagyonn készül a jubileumra.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek