Felújítják a győri vasúti hidat, módosul néhány vonat menetrendje is

Csorna és Győr között vonatpótló buszok szállítják az utasokat a menetrendben megjelölt szerelvényeknél.

A GYSEV Zrt. megbízásából szeptember 23-tól úgynevezett sarukarbantartási munkálatokat végeznek a szakemberek a győri Rába vasúti hídon. A speciális munkafolyamat részeként mintegy 7 centimétert emelni fognak a hídon, emellett a szolgálati célú, gyalogos átkelésre szolgáló acéllemezek egy részét is fel fogják szedni átmenetileg.

A karbantartási munkálatokat a vonatforgalom kizárása mellett fogják elvégezni a szakemberek. Ugyanakkor a GYSEV Zrt. ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy az említett időszakban, szeptember 23-a (csütörtök) és 27-e (vasárnap) között szigorúan tilos és életveszélyes a gyalogos átkelés a Rába vasúti hídon!

A GYSEV Zrt. egyben felhívja a figyelmet arra is, hogy a vasúti hídon egyéb időszakokban sem engedélyezett a gyalogos forgalom.

A munkálatok kihatnak a vasúti közlekedésre is, ezért érdemes utazás előtt tájékozódni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek