Veszélyes bűnöző lehet a krumbachi bankrablás elkövetője

A 68 éves gyanúsított egy németországi börtönből szökött meg. Keresik.

A múlt szerdán a Bécsújhelyhez közeli Krumbachban végrehajtott fegyveres bankrablás után a rendőrség most egy 68 éves gyanúsítottat keres. A férfi elmenekült németországi börtönből szökött meg, veszélyesnek tartják.

A motorkerékpáros sisakkal álcázott férfi az ORF.at szerint szeptember 15-én, reggel fél 7 körül ütött le egy alkalmazottat a krumbachi bank hátsó bejáratánál, és fegyverrel kényszerítette, hogy belépjen a bankba. A fegyverrel egy második alkalmazottat is megfenyegetett és készpénzt követelt. A gyanúsított mindkettőjüket egy irodába zárta, és zsákmánnyal távozott. Senki nem sérült meg.

Az Alsó-Ausztriai Állami Bűnügyi Rendőrségi Hivatal szerint a menekülő bankrabló ezüst színű, 2002-ben gyártott, német rendszámú Mercedes C180 Coupe-val hajtott el.

Ezt az autót keresi az osztrák rendőrség.
ORF.at

A vádlott állítólag egy 68 éves férfi, aki - mint mondják -szeptember 7-én hazájából, Németországból elmenekült a veszélyes visszaesők börtönéből. A rendőrség szerint a gyanúsított Walter K., büntetett előéletű, és veszélyesnek minősül. (A férfi portréja megtekinthető itt .)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek