A menetjegy ma napijegy a VOR járatain

Az európai autómentes nap kapcsán a térségben a VOR és a Volánbusz is kedvezményekkel csábít mindenkit, hogy próbálják ki a közösségi közlekedést.

Az Európai Mobilitási Hét zárásaként ma, szeptember 22-én, szerdán tartják az európai autómentes napot. A kelet-ausztriai régió közlekedési szövetsége, a VOR pedig ez alkalomból egy rendkívüli akcióval kedveskedik utasai számára: minden megváltott menetjegy ma napijegyként funkcionál. Ez Sopronból is érvényes Ausztria irányába, mivel belföldi osztrák állomásnak számít. Tehát egy Sopron-Bécs jeggyel ma akár oda-vissza megtehetjük az utat, sőt, az utat akár meg is lehet szakítani valamelyik köztes állomáson és később folytatni. Fontos tudni, hogy ez az akció csak arra a szakaszra vonatkozik, ahová megvettük a menetjegyet.

Sopronban ma ingyen lehet buszozni

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a mai autómentes napon Sopronban is díjmentesen lehet utazni az összes helyi autóbuszjáraton.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek