A menetjegy ma napijegy a VOR járatain

Az európai autómentes nap kapcsán a térségben a VOR és a Volánbusz is kedvezményekkel csábít mindenkit, hogy próbálják ki a közösségi közlekedést.

Az Európai Mobilitási Hét zárásaként ma, szeptember 22-én, szerdán tartják az európai autómentes napot. A kelet-ausztriai régió közlekedési szövetsége, a VOR pedig ez alkalomból egy rendkívüli akcióval kedveskedik utasai számára: minden megváltott menetjegy ma napijegyként funkcionál. Ez Sopronból is érvényes Ausztria irányába, mivel belföldi osztrák állomásnak számít. Tehát egy Sopron-Bécs jeggyel ma akár oda-vissza megtehetjük az utat, sőt, az utat akár meg is lehet szakítani valamelyik köztes állomáson és később folytatni. Fontos tudni, hogy ez az akció csak arra a szakaszra vonatkozik, ahová megvettük a menetjegyet.

Sopronban ma ingyen lehet buszozni

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a mai autómentes napon Sopronban is díjmentesen lehet utazni az összes helyi autóbuszjáraton.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek