Tűz volt a kaboldi ásványvíz-palackozóban

Keddről szerdára virradó éjjel Kaboldon (Kobersdorf) a Waldquelle ásványvíz-palackozó üzemben keletkezett tűz. Az üzem dolgozói az egyik raktár területén füstöt érzékeltek, a tűzoltókat hajnali 1 óra 53 perckor riasztották a helyszínre. mint kiderült: egy kazán külső szigetelése kapott lángra. A tüzet a veperdi (Weppersdorf) és a sopronnyéki (Neckenmarkt) tűzoltókkal közösen oltották el, akik hőkamerával is végigpásztázták a helyszínt, mivel a tűz kipattanásának helye nem volt teljes pontossággal meghatározható. A hőkamera segítségével további lehetséges tűzfészkeket találtak, melyeket aztán vízsugárral le is hűtöttek. A tűzoltók egészen a hajnali órákig dolgoztak a helyszínen, személyi sérülés nem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek