Nem is rossz az időjárás

TheVR Pistit idézve "Nem is rossz!" az időjárás. Október elejéhez képest kifejezetten kellemes lesz térségünk időjárása egészen szerdáig, onnantól viszont búcsút mondhatunk a 20 fok feletti maximum hőmérsékleti értékeknek.

Ma viszont például akár 24-25 fok is lehet, viszont megerősödik, sőt, olykor viharossá fokozódik a déli szél. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a legmelegebb hétfőn lesz, amikor is a hajnali 13-14 fokos minimumok után napközben akár 25-27 fok körüli értékeket is mérhetünk, valószínűleg az idei évben utoljára. A szél hétfő délutánra valamelyest alábbhagy és alig lesz felhő az égen, a Fertő tó térségében teljesen tiszta lehet az égbolt.

Kedden reggel előfordulhatnak kisebb ködfoltok, ezek azonban gyorsan feloszlanak és ismét napsütéses idő veszi kezdetét. Ismét megerősödik a déli szél. Hajnalban 14, napközben 24-26 fok várható. És hát a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szerdától csapadékos időjárás veszi kezdetét, a legmagasabb nappali hőmérséklet sem lehet több 15 foknál, az OMSZ hosszabb távú előrejelzése szerint ráadásul legalább a hét végéig szinte egyfolytában csapadékos lesz az idő.

Kilátás a Szent György-hegyről
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek