Ellepik Sopront a büfékocsik

Általában így szokták fordítani ezeket a járműveket, de azért nevezzük mi is csak food truckoknak. A Food Truck Show idén már egyszer Sopronba érkezett volna, de különböző negatív körülmények miatt akkor nem tudták megtartani a rendezvényt. Most viszont végre tényleg a Leghűségesebb Városba érkeznek, mégpedig a Várkerületre.

Október 8-9-10-én összesen 12 food truck kínálatát kóstolhatjuk meg, melyek között lesz sörfőzde, balkáni, mexikói étterem, de lesz például spanyol churros is grillezett sertés is. Pénteken 15 órától 22 óráig, szombaton 11 órától 22 óráig, vasárnap pedig 11 órától 20 óráig fogyaszthatunk különleges ételeket a belvárosban.

A rendezvény hivatalos Facebook-eseménye:
https://www.facebook.com/events/1183214835421207/

Food Truck Show
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek