Akkora cannabiszültetvényük volt, hogy dömper kellett a felszámolásához

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított eljárást a rendőrség Csépán. Videóval.

Információ jutott a rendőrség tudomására, miszerint Csépa külterületén, egy nádasban, több helyen jelentős mennyiségű cannabisnövényt termesztenek. Az eljárás során a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság, a Rendészeti Igazgatóság Mélységi és Közterületi Támogató Osztály, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztály Mélységi és Közterületi Támogató Alosztály állománya összehangolt akció keretében elfogott három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Tőlük a rendőrök - a lakhelyeiken végzett kutatás alkalmával - lefoglaltak közel háromszáz tő és 70 kilogramm szárított cannabist, négy darab személygépkocsit, többmillió forint értékű aranyékszert, és készpénzt. A nyomozók a két kunszentmártoni és egy szelevényi lakost jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A három férfit őrizetbe vették, a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

Igazán jelentős mennyiség.
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek